Försprång? Men hur länge?

I söndags utfördes en prestation av tusentals muntra skidåkare i Dalaskogarna. Något som blivit en tradition för både elit och allmänhet.

Men för två av deltagarna handlade det om mycket mer än så. Nämligen svenskaen Joar Thele och tjecken Jan Srail. Dessa herrar hade efter halva loppet skaffat sig ett försprång på hela sex minuter. Men eftersom det snöade ganska kraftigt så fick de båda “ploga” sig fram och blev tillslut omkörda och hamnade inte på en egentligen förtjänad pallplats…….. eller?

Försprång är inget man har förtjänat för all framtid, försprång är något man behåller så länge som man är bättre än sina motspelare och arbetar på en marknad i medvind. Visst kan man skylla på arrangörer (läs myndigheter) att dom inte kört upp banan på bästa sätt. Men alla spelare gör sina egna val och taktik hur man vill satsa, som en pionjär eller som en efterföljare.

Vi har valt att som efterföljare till digitaliseringen lansera en “pionjärisk” tryckt bok…… i digital form. Vi har valt detta format för att bibehålla enkelheten i att bläddra i en bok samtidigt som det är i ett digitalt format.

Håll till godo och kontakta oss för förfrågningar.

Hjälp oss att dela denna katalog till andra användare av Ventiler och Pneumatik.

Klicka er vidare till vår katalog för ventil och pneumatik här:

Kompauto katalog för Ventiler & Pneumatik

2018-03-06T21:02:55+00:00March 5th, 2018|Engineering, OEM, Process Industry|

Leave A Comment